Trip to West Europe: Day 1 = Italy

01.39

well its been along you know!!!!1
FINALLY hahhaha i am writing things on this blog again
doesn't have much time to spend on computer
and i finally i have it now!
so i will tell you my story when i was on my trip with my beloved family ofc
i'm going there on Aug, 2nd 2014 after eid days, and go back on Aug, 10 2014 hehe
its been an AMAZING trip i ever had! ofc what else i have before? :P
it took 12hours on plane and its about a days to reach there
so here's the pic!

Frankfurt International Airport, Germany











HAHAHHA don't mind my "12hours on a plane" face xD
its not really comfortable for me because its my first time and i don't really like place which have a little space to move. I (may) CAN'T HOLD IT.
waktu udah sampe german aja masih pada engga percaya kalo ini masih hari pertama wqwq
capek udah kerasa banget, apalagi seterusnya ya kan? capek atau engga? liat episode selanjutnya B)

udah ya pake bahasa indonesia aja.....

jadi habis itu langsung deh terbang lagi ke italy, soalnya disini cuma transit OMG ga kebayang kan apa yang gua pikirin, pengen langsung ke hotelnya aja terus tiduuuuur eh tapi masa iya kesini cuma numpang tidur? ya ga lah yaw

Duomo di Milano, Italy

























  naah ya waktu disini tuh ketemu cogan gitu duuuhhhh, 
kan gua sm anni lagi asik foto2 gitu pake tongsis ehhh ga sengaja ada apa gitu gatau dia ngomong atau apa lupa aka ga kedenger wqwq yaudah tuh kita ngeliat mereka (ya ada 3 cogan lol) 
dan ternyata one of them lagi megang tongsis, eh nunjuk2 gitu kalo sama HAHA regret bgt ga minta foto bareng:( regret always come after
and you know what?! one of them ada yang mirip Sean O'Donnel gituuuu omg omg
dan itu yang lagi megang tongsis sambil nunjuk fml:)
yeaaah that was an unpleasant story HAHA
yaudah gitu ajaaa

see you on next part!

lol eh salah love xoxo

Anna Williams

You Might Also Like

0 comments